Ny klubb!?

Publicerad 2015-12-07 21:23:59 i Allmänt,

Är det här med att vara klubbägare verkligen min grej, Helpful voluteers gick ju inte så bra så jag upplöste och bytte namn till Elite cowgirls och hade klubben för mig själv ett tag innan jag bestämde mig för att upplösta igen:(
Jag tänkte testa att vara medlem i en klubb jag som jag blev inbjuden till, the spiders hette den men jag trivdes inte så jag lämnade och sedan tog jag ett litet hastigt beslut och skapade Furious Snowflakes. Jag vet, jag vet hur ska detta gå, ja vi får väll helt enkelt se men ni som läste och kaske blev lite intresserade så kan ni söka in på klubbens hemsida furioussnowflakes.weebly.com eller breva mig (i spelet), Om du vill breva mig så kan du iallafall läsa kraven/reglerna och frågorna som måste vara med för att din ansökan ska bli godkänd. Jag ska även försöka att ta tag i bloggandet men nu när det lider mot jul så blir man ju bara så fokuserad på julafton och vad man ska få i julklapp och vad man ska ge, hur som helst vi hörs när vi hörs :)
 
Ej sso relaterad men ändå, den är ju fin :)

Om

Min profilbild

Kendra Mcbard

Hej och välkommen till min blogg! Detta är en blogg om spelet star stable online och spelet Howrse. På star stable (sso) finns jag på server 1 Air Star och på howrse heter jag CICCIA.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela